Lage Land

Homepage

Lage Land

‘Af en toe heb ik het gevoel dat ik het thuis niet meer alleen red.’

Herkent u dit bij uzelf of met uw partner, misschien hoort u dit bij de buurvrouw of bij vrienden? Juist bij zulke situaties wil het Team van de Wijk een helpende hand bieden.

Hoe werkt het Team van de Wijk?

Team van de Wijk Lage Land bespreekt met u wat u nodig hebt om veilig, prettig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Dat kan van alles zijn: een maaltijd aan huis of een hapje mee eten in de ontmoetingsruimte. Een klusje in de tuin, de hond uitlaten of boodschappen doen. Een maatje die wekelijks langskomt voor een praatje of een gezellige activiteit. Team van de Wijk Lage Land bestaat uit professionals, leerlingen en ervaren vrijwilligers. We zijn dus blij met iedere hand die helpt. We komen graag bij u op de koffie om te horen wat u bezig houdt, waar u ondersteuning bij kunt gebruiken en wat u zelf voor uw buurtgenoten kunt betekenen. In de ontmoetingsruimte van wooncentrum De Helga bent u ook altijd welkom voor raad of daad.

Meld u aan voor een afspraak

Wilt u ook iemand van Team van de Wijk Lage Land ontmoeten? Loop eens langs bij ons team in de Helga. U kunt zich aanmelden via onderstaand mailadres of telefoonnummer voor een afspraak. Houd de website en informatieborden in De Helga in de gaten voor activiteiten en vraag en aanbod van vrijwilligerswerk.

A: Hendrick Staetsweg 15, Rotterdam

E: teamvandewijklageland@leliezorggroep.nl

T:010 - 309 17 72

Over Team van de Wijk Lage Land

Team van de Wijk Lage Land is een initiatief van Lelie zorggroep, in samenwerking met Buurtwerk, Wooncompas en Pameijer. Als organisaties die actief zijn voor wonen, zorg en welzijn in uw wijk slaan wij de handen ineen om zo meer te betekenen voor de bewoners in de buurt.

Contactformulier Team van de wijk Lage Land

010 - 309 17 72

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.