Reportage Grootnieuwsradio over team van de wijk Prinsenland

Reportage Grootnieuwsradio over team van de wijk Prinsenland

Reportage Grootnieuwsradio over team van de wijk Prinsenland

Buurtbewoners die zorgen voor elkaar, het is nodig en mogelijk, ook in een grote stad als Gemeente Rotterdam. Luister de reportage die Maria Danse-van de Dijk voor Groot Nieuws Radio maakte bij ons Team van de Wijk in Rotterdam Prinsenland. Hoe een activiteit als bloemschikken eraan bijdraagt dat bewoners die eerder geen contact hadden, nu lief en leed delen en daardoor langer en vooral fijner thuis kunnen wonen.

De reportage werd vrijdag uitgezonden in het programma Brandstof waar Lukas Kramer onze regiomanager Aad de Kool vertelde over onze visie op de verandering in de zorg. De vergrijzingsgolf die op ons afkomt, wordt volgens hem sterk onderschat. Wie nu niets doet, zit over een paar jaar met grote consequenties. Juist daarom zet hij zich in voor projecten als Team van de Wijk waarmee wij het begrip thuisplusflat uiteindelijk voor de hele wijk beschikbaar willen maken. Een team dat mensen met elkaar in contact brengt, onderlinge zorgzaamheid stimuleert en met stagiairs en hulpverleners mensen met grotere hulp- en zorgvragen geeft wat nodig is. Wij geloven erin!

Het interview met Aad de Kool terugluisteren? Dat kan via www.grootnieuwsradio.nl/brandstof. Luister daar de uitzending van vrijdag 2 juni. Aad wordt geïnterviewd tussen half 11 en half 12.

010 - 309 17 72

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.